Ledige pladser

LEDIGE PLADSER

...er det småt med for tiden og vi har formentlig ingen i 2018

-men er i interesseret, så kan vi evt. sætte jer på venteliste,

hvis der skulle ske noget uventet.

For 2019 gælder det, at vi er ved at fylde op der også. I januar starter der to børn, i februar et barn, i juni og august er der muligvis også optaget.

...dvs der er en ledig plads 1. oktober og 1. december 2019 pt.

 

- RING HELLERE I DAG END I MORGEN !

- I er altid velkomne til at aftale et besøg

-I kan også blive skrevet på venteliste ...

NATURDAGPLEJE

ude hver dag

Lailas og Flemmings Dagpleje i Hvalsø

Send en mail til:  lailaogflemming@live.dk

eller              Ring :  40796955 

Aftal gerne et uforpligtende besøg hos os her i den private dagpleje ... eller flere! 

Det er altid en fordel at skrive sit barn op i god tid. Er du gravid, eller er dit barn et par måneder gammelt, er det en god ide at tænke på en god dagplejeplads til dit barn. Det er ofte sådan, at man tror, man har masser af tid, men alle pladser kan være fyldt ud til den tid. Du er velkommen til at ringe eller sende os en mail for at aftale et uforpligtende besøg. Vi står gerne til rådighed i weekenderne eller sent på eftermiddagen, da vi ved at folk har travlt i hverdagen.

Vi reserverer gerne pladsen til dig lidt tid, mens du overvejer. Efter en vis betænkningstid, bliver pladsen dog ledig overfor andre, hvis vi ikke har hørt fra dig. Uanset beslutning, vil vi dog meget gerne bede om en tilbagemelding.

Vi kan skrive dig på vores interne venteliste, hvis den plads, du ønsker, er reserveret til / optaget af en anden. Du vil så blive kontaktet, hvis en plads bliver ledig, hvis der er et barn, der flytter fra byen eller lignende.

Pladsen betragtes som optaget, når vi modtager en del af første måneds betaling samt en underskrevet kontrakt, så vi har lidt styr på den nærmeste fremtid. (Forudbetalingen trækkes fra første måneds betaling). Der er en måneds opsigelsesvarsel, men vi vil meget gerne have besked i god tid, hvis barnet starter tidligere end planlagt i børnehave, flytter eller andet.

VIGTIGT

I Lejre kommune gives der ikke tilskud til privat pasning samtidig med afholdelse af barsel. Gem derfor evt. noget ferie til indkøringsperioden, så barnet starter i dagpleje efter endt afholdelse af barsel !

Alle rettigheder til alt på hjemmesiden (alle sider) tilhører ejer af hjemmesiden.